برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان مؤسسه در 4 خرداد 1396

اولین مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان مؤسسه آموزش عالی علاءالدوله سمنانی در روز پنجشنبه 4 خرداد ماه 1396 ، همزمان با دهمین سالگرد تأسیس مؤسسه در محل سالن گردهمایی دانشکده معماری  و با حضور بیش از 100 فارغ التحصیل ثبت نامی و همراهانشان در کنار اساتید و مسئولین مؤسسه برگزار گردید. میهمانان ویژه این مراسم مسئولین  شهرستان گرمسار و مسئولین آموزش عالی استان سمنان (جناب آقای دکتر عماد چنگیزی مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه سمنان) بودند.

یکی از برنامه های بیادماندنی این مراسم، گردهمایی فارغ التحصیلان به همراه اساتید در محوطه دانشکده، با لباس های یک دست ویژه فارغ التحصیلی به رنگ مشکی و با کلاه مشکی بود. مسلماً دیدار دوستان و اساتید در یک فضای کاملاً صمیمی و ثبت عکس های یادگاری، فرصتی بود که دیگر به سادگی نمی توان آن را تجربه نمود.

از دیگر برنامه های به یاد ماندنی این مراسم میتوان به تقدیر از دانشجویان و اساتید برتر، اهدای لوح تقدیر به تمامی دانشجویان، اجرای موسیقی زنده، قرائت سوگند نامه و همخوانی سرود ای ایران و گرفتن عکس یادبود بصورت دسته جمعی در جلوی سردر اصلی مؤسسه اشاره نمود. در زیر تعدادی از تصاویر ارسالی توسط دانشجویان را مشاهده خواهید نمود.

-+

اطلاعات بیشتر از طریق لینک انجمن فارغ التحصیلان