اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد 1396

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان نهايي آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1396، به اطلاع می رساند زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان روزهای شنبه 96/6/11 لغایت چهارشنبه 96/6/15 در محل مؤسسه می باشد. متقاضیان با در دست داشتن مدارک اشاره شده در سایت سازمان سنجش آموزش کشور می بایست در زمان مقرر به واحد ثبت نام مؤسسه مراجعه نمایند.

در زیر گوشه ای از امکانات مؤسسه آموزش عالی علاءالدوله سمنانی آمده است:

1- یک دهه سابقه ی آموزشی و پژوهشی در کشور و قرار گرفتن در سطح یک طرح رتبه بندی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور (وزارت علوم تحقیقات و فن آوری، دفتر نظارت و ارزیانی)

2- امکانات مناسب آموزشی با بهره گیری از فضاهای آکادمیک با کیفیت بالا (بیش از 30 کلاس و آتلیه مجهز به ویدئو پروجکشن)

3- استفاده از اساتید و اعضاء هیات علمی مجرب دانشگاه های کشور (همکاری با بیش از 70 استاد با سابقه)

4- برگزاری کلاسهای دوره های کارشناسی ارشد صرفا در یک روز در آخر هفته ها (پنجشنبه یا جمعه ها)

5- پیش رو در ارائه خدمات انفورماتیک به دانشجویان (سایت اینترنتی، سامانه های آموزشی و مالی، اینترنت وایرلس پرسرعت در تمام اماکن مؤسسه، ایمیل آکادمیک و ...)

6- سرویس رفت و آمد همه روزه از تهران و شهرستان های اطراف

7- سلف غذاخوری ویژه دانشجویان دختر و پسر همراه با سیستم رزرو اینترنتی

8- کتابخانه و سایت کامپیوتر مجهز، در سطح دانشگاه های دولتی کشور

9- بهره مندی ازسالن ورزشی مناسب جهت استفاده دانشجویان در رشته های فوتبال، والیبال، بسکتبال و...

10- بهره مندی از آزمایشگاه ها و کارگاه های بسیار مجهز، مورد تایید وزارت علوم و ادارات استاندارد استان

11- برگزاری کنفرانس ها، ورک شاپ ها و سمینارهای تخصصی در محل مؤسسه و حضور اساتید بین المللی از دانشگاه های معتبر سراسر دنیا