موسسه آموزش عالی علا الدوله سمنانی

فراخوان عضویت در انجمن فارغ التحصیلان‎

فراخوان عضویت در انجمن فارغ التحصیلان

Alumni Association of ASIHE

اگر فارغ التحصیل مؤسسه آموزش عالی علاءالدوله سمنانی در یکی از مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و یا کارشناسی ارشد هستید، با پیوستن به انجمن فارغ التحصیلان امکان می یابید تا ارتباط خود را با هم دوره ای های زمان تحصیل خود و یا با سایر فارع التحصیلان مؤسسه برقرار نمایید. همچنین با شرکت در برنامه های انجمن، با دیگر هم دانشگاهی های خود آشنا شوید و از طریق این آشنایی روابط شغلی و اجتماعی خود را در میان اعضای خانواده فارغ التحصیلان مؤسسه تقویت کنید.

انجمن فارغ التحصیلان که نهادی غیر انتفاعی است، همواره تلاش می کند تا با طراحی برنامه ها و خدمات متنوع برای اعضای خود، بیش از پیش امکان نزدیکی قریب به 4000 فارغ التحصیل مؤسسه با یکدیگر را فراهم نماید.

اگر فارغ التحصیل یکی از رشته های مؤسسه در سال های دور یا نزدیک هستید، یا سابقه تدریس در این مؤسسه را دارید، می توانید به صورت حضوری و یا غیر حضوری به جمع اعضای انجمن بپیوندید.روشهای عضویت به دو صورت غیر حضوری و حضوری میباشد:

روش ثبت درخواست عضویت غیر حضوری:

تکمیل  فرم  عضویت و ارسال آن به آدرس الکترونیکی انجمن alum@ asihe.ac.ir  همراه با فایل اسکن شده یک قطعه عکس 4*3 و واریز مبلغ 200/000 ریال حق عضویت سالانه (شماره حساب انجمن متعاقبا اعلام خواهد شد)

روش ثبت درخواست عضویت حضوری:

مراجعه به سرکار خانم اصانلو کارشناس اداره فارغ التحصیلان و تکمیل حضوری مدارک(داخلی 254)    02334533925