اطلاعیه پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی پیوسته در تمامی رشته های مؤسسه آموزش عالی علاءالدوله سمنانی - گرمسار‎

مؤسسه آموزش عالی علاءالدوله سمنانی (مؤسسه سطح یک کشور بر اساس رتبه بندی سال 1394 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) در رشته های کارشناسی پیوسته زیر از طریق سازمان سنجش آموزش کشور دانشجو می پذیرد. آن دسته ازداوطلبان گرامي که در کنکور سراسري 1397مجاز به انتخاب رشته شده اند، مي توانند با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش کشور( www.sanjesh.org )نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند.

لازم به ذکر است آن دسته از افرادي که نتوانسته اند در کنکور شرکت نمايند هم مي توانند در اين مرحله (مرداد 97) رشته هاي اين مؤسسه را انتخاب نمايند.

کد رشته های کارشناسی مؤسسه آموزش عالی علاءالدوله سمنانی در دفترچه راهنمای انتخاب رشته گروه های ریاضی فیزیک و هنر به شرح زیر می باشد: