اطلاعیه مهم ثبت نام از پذیرفته شدگان کنکور کارشناسی ارشد 1397‎

اطلاعیه شماره 1 ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد 1397

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان نهايي آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1397، جهت انجام ثبت نام به نکات زیر توجه فرمایید:

محل و زمان ثبت نام حضوری:

مؤسسه آموزش عالی علاءالدوله - واحد ثبت نام. چهارشنبه 97/6/14 لغایت دوشنبه 97/6/19 ساعت 8 الی 16
آدرس مؤسسه: گرمسار، مؤسسه آموزش عالی علاءالدوله سمنانی، واحد ثبت نام

شماره تماس:09369613309

ثبت نام Online

پذیرفته شدگان محترم میتوانند از روز چهارشنبه  97/6/14 با مراجعه به آدرس زیر به صورت Online مدارک مورد نیاز ثبت نام را به صورت اینترنتی ارسال نموده و پس از واریز شهریه ثابت، رسید اتمام فرایند ثبت نام دریافت نمایند.

/http://217.218.242.194/SamaWeb

تبصره1: با مرورگر Chrome یا Mozilla Firefox وارد سیستم شوید.
تبصره 2: از منوی "نوع کاربری" گزینه "دانشجویان جدیدالورود" را انتخاب نمایید. سپس کد ملی و شماره داوطلبی خود را جهت ورود به سیستم وارد نمایید و مراحل ثبت نام را تا دریافت کد رهگیری ادامه نمایید.
تبصره 3: چنانچه تصویر اسکن شده ی مدارک خواسته شده را نداشتید، میتوانید به صورت Online ثبت نام را به اتمام رسانید و در مراجعه بعدی به مؤسسه اصل مدارک را به واحد بایگانی تحویل نمایید.

مدارک مورد نیاز ثبت نام حضوری:

1- اصل و يك برگ تصوير مدرک کارشناسي  (مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري که معدل ليسانس درآن قيد شده باشد) در صورت حاضر نبودن دانشنامه، گواهي موقت هم قابل قبول مي باشد.
تبصره: در صورتی که هنوز مدرک موقت برای شما صادر نشده باشد، میتوانید به صورت مشروط با یک تعهد ثبت نام نمایید.
2- اصل شناسنامه و کارت ملي و دو سري فتوکپي از تمام صفحات آنها.
3- شش قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهيه شده در سال جاري.
4- ريز نمرات تأييد شده مقطع کارشناسي

جهت کسب اطلاعات بيش تر و آشنايي با امکانات مؤسسه به سایت اینترنتی مؤسسه و یا کانال تلگرامی دانشجویان مراجعه نمایید. ضمنا برنامه کاربردی (اپلیکیشن) تحت اندروید مؤسسه در سایت کافه بازار قابل دریافت میباشد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی